Kalastusseikkailu

Oletko seikkailunhaluinen kalastaja, joka haluaa kalastusreissuun pientä jännitystä ja kilpailuhenkeä? Tai onko aika unohtaa vanhat kalajutut ja lopullisesti selvittää kuka on porukan kalastusmestari? Kuka selviytyy kirjekuorien mysteeritehtävistä kunnialla ja selviytyy eränmaan haasteista ja pääsee ensimmäisenä maaliin? Lähde Golden Sunin kalastusseikkailulle, vietä ikimuistoiset päivät Lapin upeassa luonnossa kalastusaiheisten tehtävien ja todellisen selviytymisseikkailun parissa. Kokoa oma kalastusporukka kaveripiiristä, työporukasta tai yrityksen tärkeistä kontakteista, pakkaa virvelit mukaan ja heittäydy seikkailuun.

Kalastusseikkailu sisältää mysteeristen kirjekuorten ja kolmen oljenkorren lisäksi erilaisia kalastukseen liittyviä tehtäviä ja kilpailuja, omien kalojen valmistusta avotulella, veneellä suunnistusta, kalastuskartan kanssa parhaan kalapaikan löytämistä, ja paljon muuta kalastukseen liittyvää ammattitaitoisten oppaidemme johdolla. Halutessasi seikkailu voi mennä vielä askeleen pidemmälle ja luksusmajoituksen sijaan voitte yöpyä teltassa upeissa järvimaisemissa ja herätä aamiaiselle hiekkarannalla Lapin auringon noustessa.

Matkan ensimmäisenä päivänä keskitytään eri kalalajien kalastuksen ja välineiden opetteluun, tutustutaan tekniikoihin ja kalalajeihin sekä perustetaan leiri Miekojärven rannalle henkeäsalpaaviin maisemiin. Seuraavana aamuna ryhmä jaetaan kisajoukkueisiin ja seikkailu alkaa. Päivän aikana joukkueet saavat erilaisia tehtäviä ja tavoitteita, ruuan valmistuksesta erilaisiin kalastustehtäviin, saaliin käsittelyyn sekä veneellä suunnistukseen. Päivä huipentuu punnituksiin, mittauksiin ja palkitsemiseen, jonka jälkeen joukkueet valmistavat itse saaliistaan päivällisensä avotulella. Kolmantena päivänä on aikaa keskittyä rentoon kalastukseen ja rentoutumiseen.

Tehtävät räätälöidään ryhmän taitotason, lokaation sekä ajankohdan mukaan. Kalastusseikkailun kohdekala on kuha, joten seikkailu voidaan toteuttaa juhannuksesta syyskuun loppuun.

 

Hinta

Hinnat alkaen 1499 € / hlö

Muita matkoja

Scroll to Top

Yhteyden-
otto

Kalastusseikkailu

Lähetä tästä yhteydenottopyyntö, olemme mahdollisimman pian yhteydessä.