Kalastusmatkat

Arktinen luontokokemus ja uniikit kalapaikat

Haluatko kokea huikean kalastusseikkailun Länsi-Lapin jäyhän luonnon keskellä ja vihdoin ottaa selvää kuka on porukan paras kalamies tai -nainen? Vai onko rentouttava loma upeassa luonnossa kalastuksen merkeissä enemmän sinun juttusi?

Golden Sunin kalastusmatkat ovat yhdistelmä mukavaa harrastusta ainutlaatuisissa maisemissa sekä ripaus luksusta arjen yläpuolella. Ammattitaitoiset oppaamme tuntevat paikalliset kalavedet ja johdattavat sinut parhaille ottipaikoille kokeilemaan erilaisia kalastustekniikoita. Lohensoutua Euroopan suurimmalla vapaasti virtaavalla lohijoella, suurhauen pintaviehekalastusta erämaajärvillä tai maailman pohjoisimman kuhan kalastusta Suomen kalastuspääkaupungissa.

Kaikki kalastuspakettimme räätälöidään kalastajien lähtötason, olosuhteiden ja luonnon kierron mukaan. Matkoja järjestetään kevään ensihetkistä läpi yöttömien öiden Lapin ainutlaatuiseen ruskaan. Lapin lyhyeenkin kesään mahtuu useita erilaisia kalastuskausia.

Länsi-Lapin luonto on kaunis ja jylhä, vesistöt ovat osin tutkimattomat. Lähde toteuttamaan unelmiesi kalastusmatka, rauhoitu luonnon keskellä, koe eräruokailut ja premium-majoitus, haasta itsesi uudessa ympäristössä ja pääset oppimaan kalastuksen saloja. Vauhdikkaat kalastuspäivät ainutlaatuisissa kalavesissä, illat rentoutuen luksuslodgessa hyvän ruuan ja juoman merkeissä, oman kokin valmistamat ensiluokkaiset illalliset sekä illan rentoutuminen ulkoporealtaassa luonnon rauhassa.

Valitsemastasi ajankohdasta riippuen saat kokea mielettömän kattauksen erilaisia vesistöjä, kalalajeja ja tekniikoita luonnon eri väreissä. Kalastuspaketit sisältävät kaiken tarvittavan kuljetuksista ja veneistä tarvittaessa kaikkiin välineisiin ja uistimiin. Halutessasi voit toki tuoda mukanasi omat tutut ja luotetut kalastusvälineesi. Oppaamme ovat ryhmän mukana koko matkan ajan ja opastavat uusien kalastustekniikoiden äärelle, lisäksi oppaamme opastavat vieheen sidonnan saloihin omalla paikallisella verstaallaan.

Oppaamme tarjoavat sinulle mahdollisuuden tutustua maailmanluokan kalastuspaikkoihin erämaajärvillä sekä kokea Euroopan suurimmalla vapaasti virtaavalla joella jotain aivan poikkeuksellista yhdessä ystävien, yrityskumppanien tai työporukan kanssa. Räätälöimme aina matkan kokonaisuudessaan niin, että se ylittää odotuksesi.

Tutustu kalastusmatkoihimme:

Scroll to Top