PGA Pro Ville Sirkiä

PGA Pro Ville Sirkiä

Ville Sirkiä on pitkän golftaustan ja valmennusuran omaava PGA Pro Aura Golfista. Hän aloitti golfin vuonna 1998 ja siirtyi proksi vuonna 2009. Nyt Ville on nakutellut palloa ympäri maailmaa 25 vuotta. Villen opetusmatkat ovat olleet ikimuistoisia matkoja laadukkaisiin kohteisiin. Villen tavoitteena on luoda rentoja reissuja laadukkaille kentille ja antaa asiakkaille mahdollisuuksia oivaltaa lajista uutta omiin peleihinsä. 

Ville on suorittanut valmentajan ammattitutkinnon (GVAT) sekä PGA:n järjestämiä jatkokoulutuksia. Nuorempana Ville kilpaili aktiivisesti aina nuorten maajoukkuetta myöden. Villen tasoitus on tällä hetkellä hieman nollan alapuolella. Villen opetustoiminnan laajentuessa kilpailut ovat hänen osaltaan jääneet ja sitä myötä hän on löytänyt lajista myös rennomman puolen ilman suurempia tulospaineita.

Villen pyrkimyksenä on löytää laadukkaat kentät ja muokata paketti niiden ympärille kohtuullisella hinnalla. Villen Rennosti vaan -opetusmatkoilla on luvassa hyvät hotellit, laadukkaat golfkentät, PGA pron opetukset sekä rento matkaopas, kaikki samassa paketissa. Villen matkoilla on siis aina mukana pieni ripaus luksusta.

Opettajana Ville pyrkii luomaan pelaajalle mahdollisimman rennon ja mukavan ympäristön harjoitella ilman turhia paineita. Ville on erittäin kiinnostunut pelaajien taidoista ja kyvyistä kehittyä paremmaksi. Hän käyttää paljon aikaa pelaajiensa svingien tutkimiseen oman työnsä ulkopuolella ja yrittää aina löytää ratkaisuja, miten juuri kyseinen pelaaja voisi ottaa askeleen kohti parempaa golfia. Villellä on kokemusta niin junioreiden, nuorten kuin aikuisten valmennuksesta ja opetuksesta, aina aloittelijoista ammattilaisiin. Ville tavoitteena on tuottaa positiivisia elämyksiä antaen samalla avaimet kehittävään harjoitteluun ja omien tavoitteiden toteuttamiseen.

"Golf on kiehtova laji, koska siinä onnistumiset ja epäonnistumiset menevät kaikki omaan piikkiin, ja näin ollen pystyt vain itse lopulta vaikuttamaan missä suhteessa nuo kaksi asiaa tapahtuvat."

Scroll to Top