PGA Pro Ville Sirkiä

PGA Pro Ville Sirkiä

¨Rennosti vaan¨ ilmoittaa iloksenne Ville Sirkiä Suomen Turusta. Ville on mukava 35-vuotias pitkän golftaustan ja valmennusuran omaava PGA Pro Aura Golfista. Mikäli mielit laadukkaalle opetusmatkalle rennossa tunnelmassa, niin lähde mukaan Villen matkoille ympäri maailman. Ville voi vakuuttaa, että hauska reissu on luvassa. 

Villen pikkuserkun isä omisti aikoinaan turkulaisen golfkauppa Golfpuodin ja eräänä keväänä on sukulaisen lakkiaisissa tokaisi Villen äidille: ”pistäppä poika golffamaan”. Siitä se sitten lähti. Aura Golfissa järjestetyn TS-golfkoulun kautta Ville hurahti golfiin suurella sydämellä. Ville aloitti golfin vuonna 1998 ja siirtyi proksi vuonna 2009, nyt Ville on nakutellut palloa ympäri maailman 25 vuotta.

Ville on suorittanut valmentajan ammattitutkinnon (GVAT) ja vuosittain erinäisiä jatkokoulutuksia. Nuorempana Ville kilpaili aktiivisesti aina nuorten maajoukkuetta myöden. Villen tasoitus on tällä hetkellä hieman nollan alapuolella. Villen opetustoiminnan laajentuessa kilpailut ovat hänen osaltaan jääneet ja sitä myötä hän on löytänyt lajista myös rennomman puolen ilman suurempia tulospaineita klubikilpailuja unohtamatta.

Villen Rennosti vaan- opetusmatkat

Villen opetusmatkat ovat olleet ikimuistoisia matkoja laadukkaisiin kohteisiin. Välillä matkat ovat suuntautuneet yleisöksi kannustamaan suomalaisia pelaajia European Tourilla ja välillä vastapainoksi historiallisten linnanraunioiden ihastelua Lissabonissa. Villen tavoitteena on luoda rentoja reissuja laadukkaille kentille ja antaa matkustajille mahdollisuus oivaltaa lajista jotakin uutta omiin peleihin. 

Villen opetusmatkat eivät ole perinteisiä halpamatkoja keskinkertaisille kentille, Villen pyrkimyksenä on löytää laadukkaat kentät ja muokata paketti niiden ympärille kohtuullisella hinnalla. Villen Rennosti vaan -opetusmatkoilla on luvassa hyvät hotellit, laadukkaat golfkentät, PGA pron opetukset sekä rento matkaopas, kaikki samassa paketissa. Villen matkoilla on siis aina mukana pieni ripaus luksusta.

Villellä on takana paljon ikimuistoisia matkoja, mutta erityisesti yksi opetusmatka Turkin Belekiin on jäänyt erityisesti mieleen. Matkan alkajaisiksi he kävivät ryhmän kanssa katsomassa Villen vanhan treenikaverin Kalle Samoojan loistavaa European Tourin kilpailua ja mikäs olisikaan sen parempi startti reissulle. Matkan aikana muuan muassa yksi ryhmän pelaajista tarttui mukaan eagle noin sadasta metristä ja reissun aikana ehti tapahtua paljon muutakin hauskaa. Näistä Ville lupaa kertoa enemmän sitten tulevilla matkoilla.

Golf on kiehtova laji, koska siinä onnistumiset ja epäonnistumiset menevät kaikki omaan piikkiin ja näin ollen pystyt vain itse lopulta vaikuttaa missä suhteessa nuo kaksi asiaa tapahtuvat.

Villen mielestä golf on kiehtova laji, koska siinä onnistumiset ja epäonnistumiset menevät kaikki omaan piikkiin ja näin ollen pystyt vain itse lopulta vaikuttaa missä suhteessa nuo kaksi asiaa tapahtuvat. Valmentajalta ja pelikavereilta saa myös apuja harjoitteluun, mutta kova työ täytyy kuitenkin tehdä itse. Toki lajissa on Villen mielestä myös paljon muita hienoja puolia tuloksenteon lisäksi. Golf pitää kunnosta, sosiaalisesta elämästä ja aivoistakin huolta, jotta jaksaa arjessa paremmin.

Opettajana Ville pyrkii luomaan pelaajalle mahdollisimman rennon ja mukavan ympäristön harjoitella ilman jännittävää tunnelmaa. Ville on erittäin kiinnostunut pelaajien taidoista ja kyvyistä kehittyä paremmaksi. Hän käyttää paljon aikaa pelaajiensa svingien tutkimiseen oman työnsä ulkopuolella ja yrittää aina löytää ratkaisuja mikä olisi juuri kyseisen pelaajan seuraava askel kohti parempaa golfia. 

Villellä on kokemusta niin junioreiden, nuorten kuin aikuisten valmennuksesta ja opetuksesta, aina aloittelijoista ammattilaisiin. Ville pyrkii tuottamaan positiivisia elämyksiä antaen samalla avaimet kehittävään harjoitteluun ja tavoitteiden toteuttamiseen.

Rento Aura Golfin kasvatti

Aura Golf on ollut Villen kotiseura koko golfuran ajan. Villen mielestä Aura Golfin kenttä on hienossa kunnossa vuodesta toiseen ja sitä on mukava ja nopea pelata nauttien Ruissalon tammista ja merellisestä tunnelmasta kavereiden kanssa. 

Villen kaikkien aikojen lempikenttä ei kuitenkaan sijaitse Ruissalossa, vaan Uudessa-Seelannissa. Ville kertoo käyneensä kaverin kanssa lomamatkalla Uudessa-Seelannissa ja he pelasivat vain yhden kentän, Cape Kidnappersin. Ville ei ole koskaan kokenut vastaavaa kuin Cape Kidnappersin kenttä. Väylien molemmilla puolilla sijaitsee 50m syvät rotkot aivan meren rannassa. Kentällä ei ollut ketään muita heidän lisäkseen ja kenttähenkilökunta leikkasi nurmikkoa pari väylää meidän edellä, jotta saimme nauttia täydellisistä olosuhteista hienoissa maisemissa.

Kotisivut

Instagram

Facebook

Scroll to Top