Golden Sun yritysmatkat

Yrityksesi tapahtumat ja virkistysmatkat ammattitaidolla

Golden Sunilla on pitkä historia yritysmatkojen ja -tapahtumien parissa.
Noin 60 % asiakkaistamme on yrityksiä, jotka kääntyvät puoleemme yhä uudelleen halutessaan järjestää tapahtumia tai matkoja niin Suomessa kuin ulkomailla. Palvelemme kaiken kokoisia yrityksiä muutaman hengen ryhmistä useiden satojen henkien tilaisuuksiin.

Ulkoista kaikki tapahtumien ja matkojen järjestämiseen liittyvä ammattilaisille ja käytä oma aikasi tehokkaasti omaan osaamiseesi. Hoidamme puolestasi kaiken tilavuokrista aktiviteetteihin ja ruokailuihin.

tulokselliset

tapahtumat ja kongressit

Puhtia päätöksentekoon yritysmatkalta
sitoututtavat

Henkilöstö-
matkat

Motivoi ja palkitse työntekijäsi
Tehokkaat

Yrityskehitys-matkat

Kehitä yritystäsi valmennusmatkalla
vauhdikkaat

Aktiviteetti-
matkat

Yhdistä työ ja harrastus

Yksilöllistä palvelua ja räätälöintiä

Asiakkaidemme mukaan valttimme on räätälöinnin taso ja asiakaspalvelun laatu, joiden avulla erotumme muista. Varausjärjestelmien takaa on usein vaikea löytää ihmistä – ja sitä myötä vaikea saada juuri omiin tarpeisiin suunniteltua ratkaisua. Me haluamme tarjota juuri sinun yrityksellesi sopivaa vaihtoehtoa ja räätälöimme jokaisen matkan tarpeidenne mukaan.

Etsitkö rentouttavaa yritysmatkaa omalle henkilöstölle, tiloja kansainväliselle konferenssille miljoonakaupungissa tai aktiviteetteja ja virkistysohjelmaa tapahtuman ohelle? Kaikki nämä onnistuvat meidän kauttamme! Ota rohkeasti yhteyttä ja me luomme teidän näköisenne yritysmatkan. Suunnittelemme, teemme ehdotuksia ja kartoitamme eri vaihtoehtoja.

Tarjoamme ammattitaitoa niin matkailuun kuin tapahtumien järjestämiseen. Olemme järjestäneet tapahtumia ja matkoja hyvin laajalla skaalalla satojen ihmisten gaaloista ja konferensseista messuihin Suomessa ja maailmalla.

Asiakkaamme luottavat ammattitaitoomme ja ulkoistavat järjestelyt meille vuosi vuoden jälkeen. Meillä on kokemusta virallisena matkanjärjestäjänä muun muassa tunnetulle ammattiyhdistykselle jo yli kymmenen vuoden ajalta, jolle myös hoidamme kaikki yhdistyksen kokousten ja kongressien järjestelyt.

Scroll to Top