Maitta Kotaniemi

Maitta Kotaniemi

Maitan valoisuus, iloisuus ja lämmin suhtautuminen ihmisiin saavat ihmiset viihtymään. Hän kokee olevansa onnekas ja elävänsä merkityksellistä elämää, koska hänellä on mahdollisuus eri ammattien kautta kohdata ihmisiä. Pitkän linjan koulutus mm. pedagogina on luonut Maitalle taidon puhua asioista selkokielellä niin, että ne ovat yksinkertaisia ja ymmärrettäviä. Maitalla on taito hahmottaa asiat kokonaisina ja ohjata asiakasta löytämään ratkaisuja, jotka sopivat juuri tähän päivään, tähän hetkeen ja tähän tilanteeseen.

Maitta on kiinnostunut golfista ja yleensäkin kaikesta oppimiseen, kehittymiseen ja hyvinvoinnin lisääntymiseen liittyvistä asioista. Maitan mielestä lajin rikkaus on pelillisesti itsensä johtamisessa sekä kollektiivisesti huikeissa mahdollisuuksissa olla vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa. Maitta on itse aloittanut golfin pelaamisen vuonna 2000. Alun hankaluuksien jälkeen hän innostui niin suuresti, että jätti virkansa yliopistolla ja kaupungilla ja alkoi vetämään golfmatkoja. Tämän myötä syttyi myös halu auttaa ja tukea asiakkaita golfin parissa, joten Maitta hakeutui golfopettajakoulutukseen, josta hän valmistui vuonna 2009.

Maitan matkat ovat pelimatkoja, joilla halutessaan saa olla mukana pelipäivinä toteutettavissa opetussessioissa. Sessioissa käydään eri teemoittain läpi golfin saloja. Maitta myös pelaa asiakkaidensa kanssa, jolloin on mahdollista selvittää pelin lomassa ilmaantuvia haasteita, oli se sitten mailavalintoihin liittyviä ratkaisuja, pelisuunnittelua tai mielenhallintaa. Maitan laaja ammattitaito golfin lisäksi matkailun ammattilaisena, terapeuttina, opettajakouluttajana ja hiihdonopettajana antavat pohjaa moninaisille keskusteluille päivien ja illallisienkin aikana. Maitan matkoilla saat mukaasi yhdessä olemisen ammattilaisen, joka kohtaa sinut juuri sellaisena kuin olet.

Tervetuloa mukaan!

www.mailux.fi

www.maitherapy.fi

TULOSSA OLEVAT MATKAT

Scroll to Top