PRO Ville Rintala

PRO Ville Rintala

Ville Rintala1

Ville Rintalan golfura alkoi Raumalla vuonna 1987. Ville on kilpaillut Finnish Tourilla aikaisemmin Finnish Amateur Tour vuodesta 1989 lähtien aina 2000-luvun alkuun asti. Hän on pelannut myös muutamia kansainvälisiä kilpailuja. Villen parhaat saavutukset ovat 15 lyöntipelin seuramestaruutta Rauma Golf ja Kultaranta Golf sekä 2018 Mid Tourin yli 25-vuotiaiden kiertue Suomen Mestaruus. 

Villen opetusura alkoi vuonna 2002, jolloin kilpaileminen väheni. Kiinnostus golfia kohtaan vei Villen peliuran jälkeen Vierumäelle opiskelemaan golfohjaaksi ja lopulta golfopettajaksi. Golfopettajana hän on toiminut vuodesta 2002 lähtien Nakkila Golfissa, Uudenkaupungin Golfissa, Rauma Golfissa sekä viimeiset 7 vuotta Kultaranta Resortissa Naantalissa. Ville on tehnyt yli 90 golfopetusmatkaa vuodesta 2003 lähtien ohjaten satoja golffareita ympäri maailman. 

Opetusmatkoilla Ville pyrkii varmistamaan, että juuri sinun golflomasi on täydellinen, opetuksen ilmapiiri on hauska ja ote sopivan rento lomalle. Ville on huumorintajuinen, helposti lähestyttävä ja kannustava. Opettajana hän on kiltti ja lämminhenkinen. Jokainen asiakas on hänelle yhtä tärkeä ja opetukset ovat helposti ymmärrettäviä. Ville on aidosti kiinnostunut niin aloittelijan kuin huippupelaajankin ongelmista ja haluaa löytää niihin ratkaisuja. Ville mielellään järjestää myös yhteiset illalliset matkalla ja hän on huomannut, että iltaisin pöydän ääressä käytävät keskustelut ovat hyvin tärkeä osa matkan onnistumisen kannalta.

Scroll to Top