Ruska saapuu -kalastusmatka

Kesä alkaa kääntymään syksyyn ja luonto valmistautuu talven tuloon. Lapin henkeäsalpaava ruska ja kylmenevät vedet antavat mahdollisuudet usean petokalan tavoittamiseen. Maa voi tähän aikaan olla jo kuurassa ja vedessä riitettä, mutta se tekeekin ajankohdasta hyvin ainutlaatuisen kalastuskauden, luonnon mukana myös kalat valmistautuvat tulevaan talveen ja jäiden tuloon. Kuha, ahven ja hauki valmistautuvat talveen ahnaalla syönnillä, jokainen kala kasvattaa painoaan noin 35% valmistautuessaan hyytävään talveen. Etenkin suurhauen tavoittamiseen mahdollisuus kasvaa veden viilentymisen myötä, mitä kylmemmät vedet, sitä parempi mahdollisuus todelliseen suurhaukeen.

Ruskan aikaan kalastusmatkojemme kohteina ovat pienemmät järvet ja lammet, sekä suuret ja syvät pohjoisen järvet. Syksyllä toimivia tekniikoita on useita, kuhat ja ahvenet tavoittaa parhaiten pohjan tuntumasta jigaamalla. Suurhauen jahtaamiseen suurvieheet ovat toimivia, niillä saadaan suurin osa isoista yksilöistä. Talven lähestyessa ja vesien kylmetessä uistimen koko, liike ja uittonopeus ratkaisevat.

Iltaisin voitte rentoutua premium-luokan majoituksessa hyvän ruuan ja juoman merkeissä, oman kokin valmistaman illallisen ääressä. Iltaa voi jatkaa ulkoporealtaassa rentoutuen, saunoen järven rannalla tai yksityiskäyttöön varatussa kodassa, tai vaikka kaikissa näissä, ne kuuluvat mukaan majoitukseen ilman erillistä veloitusta.

Kalastusmatkamme sopivat 3-9 hengen ryhmille. Muille ryhmäkoille räätälöimme mielellämme sopivan matkan. Ruska saapuu -kalastuspaketti on myynnissä elokuun lopusta syyskuun loppuun.

Hinta

Hinnat alkaen 1499 € / hlö

Muita matkoja

Scroll to Top

Yhteyden-
otto

Ruska saapuu -kalastusmatka

Lähetä tästä yhteydenottopyyntö, olemme mahdollisimman pian yhteydessä.