Yöttömät yöt -kalastusmatka

Yöttömät yöt saapuvat Länsi-Lappiin keskikesän ajaksi. Keski-kesä on kalastuksen näkökulmasta monipuolisin ajankohta, mahdollisia kohdelajeja ja käytettäviä tekniikoita on paljon.

Yöllisen auringon aikaan kalastuskohteina ovat Tornionjoen suvannot ja nivat sekä eri kokoiset arktiset järvet. Euroopan suurin vapaasti virtaava lohijoki Tornionjoki ja pitkän matkan takaa kaukaa Atlannilta kutemaan nouseva atlanninlohi ovat yksi Lapin ikonisimmista kalastuskohteista. Matkoillamme pääset halutessasi kokemaan myös lohensuotua, jossa käytetään paikallisia käsintehtyjä vaappuja ja peltejä, joiden uittaminen virrassa on taidetta. Ammattitaitoiset oppaamme johdattavat sinut lohensoudun saloihin.

Keskikesällä kuha ja ahven ovat aktiivisia kohdekaloja, joita voi kalastaa monilla eri tekniikoilla. Ahventa kalastetaan alueen eri järvistä sekä pienistä lammista, kuhaa Miekojärveltä pääsääntöisesti jigaamalla. Miekojärven kuha on hyvin ainutlaatuinen kohdekala, missään muualla maailmassa kuha ei lisäänny luonnossa näin pohjoisessa, kaikki vielä pohjoisemmat kuhat ovat istutettuja. Yöttömien öiden aikaan ehkäpä kaikkein viihdyttävintä on agressiivisen hauen pintaviehekalastus, jossa hauki iskee uistimeen ja voi hypätä jopa 1,5 metriä vedenpinnan yläpuolelle.

Iltaisin voitte rentoutua premium-luokan majoituksessa hyvän ruuan ja juoman merkeissä, oman kokin valmistaman illallisen ääressä. Iltaa voi jatkaa ulkoporealtaassa rentoutuen, saunoen järven rannalla tai yksityiskäyttöön varatussa kodassa, tai vaikka kaikissa näissä, ne kuuluvat mukaan majoitukseen ilman erillistä veloitusta.

Kalastusmatkamme sopivat 3-9 hengen ryhmille. Muille ryhmäkoille räätälöimme mielellämme sopivan matkan. Yöttömät yöt -kalastuspaketti on myynnissä kesäkuun puolivälistä elokuun loppuun.

Hinta

Hinnat alkaen 1499 € / hlö

Muita matkoja

Scroll to Top

Yhteyden-
otto

Yöttömät yöt -kalastusmatka

Lähetä tästä yhteydenottopyyntö, olemme mahdollisimman pian yhteydessä.