Jäiden jälkeen -kalastusmatka

Kevät on saapunut Lappiin. Ensimmäiset viikot jäiden jälkeen touko- ja kesäkuussa ovat parasta aikaa pohjoisen suurhauen jahtaamiseen sekä paksujen arktisten ahvenien nappaamiseen. Hauki kutee keväällä jäiden lähdön jälkeen ja on painavimmillaan juuri ennen kutua ja ahnaimmillaan kudun jälkeen tankatessaan saaliskalaa.

Jäiden jälkeen kalastuskohteina ovat monimuotoiset, syvät ja kylmät pohjoisen tulvivat järvet. Kevään kylmissä vesissä uistimen koko, liike ja uittonopeus ratkaisevat, tähän aikaan suurvieheet ovat erittäin toimivia ja niillä saadaan suurin osa isoista yksilöistä.

Oppaamme vievät sinut kokemaan hyväksi todettuja sekä uusia tekniikoita ja tottakai huikeita kalastuskohteita erilaisissa vesistöissä.

Iltaisin voitte rentoutua premium-luokan majoituksessa hyvän ruuan ja juoman merkeissä, oman kokin valmistaman illallisen ääressä. Iltaa voi jatkaa ulkoporealtaassa rentoutuen, saunoen järven rannalla tai yksityiskäyttöön varatussa kodassa, tai vaikka kaikissa näissä, ne kuuluvat mukaan majoitukseen ilman erillistä veloitusta.

Kalastusmatkamme sopivat 3-9 hengen ryhmille. Muille ryhmäkoille räätälöimme mielellämme sopivan matkan. Jäiden jälkeen -kalastuspaketti on myynnissä toukokuun puolivälistä juhannukseen.

Hinta

Hinnat alkaen 1499€ / hlö

Muita matkoja

Scroll to Top

Yhteyden-
otto

Jäiden jälkeen -kalastusmatka

Lähetä tästä yhteydenottopyyntö, olemme mahdollisimman pian yhteydessä.