Rakkaus-retriitti Kreetalla 3.-10.10.2023

Olet lämpimästi tervetullut kanssani Kreikan meren rannalle uudistumaan, eheytymään ja syventämään aitoa yhteyttä itseesi ja muihin.

Kaipaatko irtautumista arjesta, pysähtymistä itsesi ja ihmissuhteidesi ääreen?
Haluatko kokea merkityksellistä ja aitoa yhteyttä itseesi ja muihin?
Rakastaa ja tulla rakastetuksi omana aitona itsenäsi?
Avautua rakkaudelle sydämestä käsin?

Jos nämä kysymykset koskettavat sinua, tämä retriitti sopii sinulle. Teemanamme on rakkaus ja ihmissuhteet, aito yhteys itseen ja muihin. Ja mikä olisikaan parempi ympäristö itsetutkiskeluun kuin sinisenä säkenöivän Kreikan meren äärellä ja säteilevän auringon alla.

Voit osallistua retriitille yksin tai kumppanisi, ystävän tai muun läheisen kanssa.

Kurssini auttavat syventämään itsetuntemustasi ja tukevat ihmisenä kehittymistäsi sekä mielen että kehon kautta. Kasvun suunta on kohti aitoa minää: sitä kuka todella olet kaikkien tarpeettomien suojakuorten, uskomusten, haasteiden ja arjen kiireiden alla.

Retriitillä pääset pysähtymään itsesi ja ihmissuhteidesi äärelle, kohtaamaan itseäsi ja muita aidosti sekä tutkailemaan elämäsi ajankohtaisia kysymyksiä.

Teemme paljon käytännön harjoituksia niin kehon kuin mielen kautta sekä hoitavia läsnäolo- ja rentoutusharjoituksia. Opetuksen, kokemusten jakamisen ja harjoitusten avulla voit työstää itsellesi ajankohtaisia asioita. Käymme patikointiretkillä ammentamassa energiaa, rauhaa ja viisautta Kreetan upeasta luonnosta sekä merestä. Kaukana arjesta näet asiat selkeämmin ja kirkkaammin, voit löytää uusia näkökulmia, voimavaroja ja inspiraatiota arkeen.

Tunnet sisälläsi, jos tämä kutsuu ja puhuttelee sinua! Et tarvitse mitään etukäteistietoja tai -taitoja tai voit olla syvästi perehtynyt ihmisyyteen. Jokanen kehittyy omista lähtökohdistaan ja omalla tavallaan. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

RETRIITILLÄ SAAT:

  • eväitä itsearvostukseen, rakkauteen ja myötätuntoon
  • harjoitusta aitoon kohtaamiseen ja turvallisen tunneyhteyden luomiseen
  • vahvistusta omien aitojen tunteiden ja tarpeiden ilmaisemiseen
  • selkeyttä rakkauden ja rajojen tasapainoon ihmissuhteissa
  • syvällistä ja käytännönläheistä opastusta henkiseen kasvuun ja ihmisenä kehittymiseen
  • luottamuksellisen ryhmän tukea ja aitoja kohtaamisia toisten kanssa
  • ryhmässä myös yksilöllistä ohjausta elämäsi ja oman kasvusi kysymyksiin
  • kaksi patikointiretkeä Kreetan luonnossa

Hinta

Retriitin hinta on 1510 €/hlö, majoittuminen 2 hh.
Lisämaksu 1 hh on 105 €/hlö (1615€). Hinta sisältää lennot Hki-Hania-Hki matkatavaroineen, lentokenttäkuljetukset Haniassa, majoituksen, aamupalat, kurssisohjelman ja kaksi patikointiretkeä.

Huom. Kurssi ei välttämättä sovi voimakkaan kriisin tai vakavan mielenterveysongelman aikana. Varmistathan tarvittaessa matkan soveltuvuuden etukäteen.

Kouluttaja ja matkanvetäjä:
Psykologi Heli Heiskanen, Origonova Oy

Vastuullinen matkanjärjestäjä:
Golden SG Oy. Vat.2057829-9, IATA number: 1921057–5.

Hinta

1510,00 
Herkkyyden voimaa

Psykologi Heli Heiskanen on oman elämänsä ja ammattinsa kautta omistautunut ihmisyyden ymmärtämiseen ja auttamistyöhön. Hän on löytänyt tasapainon ja omannäköisensä elämäntavan – opetellut elämään aitoa itseään ja herkkyyttään kunnioittaen, tehden herkkyydestään voimavaran.

Kreikka on Helille rakas ja tuttu. Hän on matkustanut Kreikassa vuosien ajan ja asuu siellä osittain. Retriittiryhmän käyttöön hän tarjoaa niin paikallistuntemuksensa kuin osaamisensa: 20 vuoden kokemuksen psykologina ja kouluttajana sekä 38 vuoden perinpohjaisen tietoisen, henkilökohtaisen kasvuprosessin tuoman ymmärryksensä ihmisenä kehittymisestä, herkkyyden voimasta ja rakkaudesta kohti omannäköistä elämää ja aitoa minää. Hän näkee ihmisyyden kokonaisvaltaisesti ja yhdistää työssään psykologian ja ihmisen henkisen kasvun ymmärrystä, luovaa ilmaisua sekä kehon, mielen ja tietoisen läsnäolon harjoituksia.

Uransa aikana Heli on auttanut yli 10 000 ihmistä vastaanotollaan ja koulutuksissaan. Ensimmäisen tietokirjansa ”Herkkyyden voima – opas omannäköiseen elämään” Heli julkaisi 2016. Tämän jälkeen hän on julkaissut kirjat ”Uskalla rakastaa – kohti aitoa tunneyhteyttä” (2021) ja ”Erityisherkän lapsen kanssa” (2022). Lisäksi hän tekee rentoutusäänitteitä ja verkkokursseja.

Muita matkoja

Scroll to Top

Yhteyden-
otto

Rakkaus-retriitti Kreetalla 3.-10.10.2023

Lähetä tästä yhteydenottopyyntö, olemme mahdollisimman pian yhteydessä.