Golden Sun luxury travel

Golden SG Oy:lla on pitkä historia: yritys on perustettu vuonna 1998. Kaikki alkoi aikanaan halusta järjestää ihmisille ainutkertaisia kokemuksia ja elämyksiä – onko mitään palkitsevampaa kuin nähdä toisten nauttivan olostaan? Aloitimme aikanaan pienimuotoisilla tapahtumilla ja matkoilla, ja pikku hiljaa toiminta alkoi kasvaa.

Alun perin Golden SG Oy ensisijaisesti golfmatkojen järjestäjä, ja golfmatkat kattavat edelleen suurimman osan liiketoiminnastamme. Tarjoama on kuitenkin vuosien varrella kasvanut ja laajentunut. Tänä päivänä järjestämme golfmatkojen lisäksi laadukkaita elämysmatkapaketteja, jotka vastaavat nykypäivän matkailijan tarpeita ja toiveita.

Golden Sunin perustaja Mia Uusitalo nauttii Suomen luonnosta ja kuin Malediivien tyrkskyistä.

Tavoite on ylittää odotukset

Erotumme muista palveluntarjoajista ennen kaikkea räätälöinnin ja asiakaspalvelun avulla. Jokainen järjestämämme matka tai tapahtuma sovitetaan asiakkaan tarpeeseen jokaista yksityiskohtaa myöden. Koska motivaatiomme lähtee halusta luoda kokemuksia ja elämyksiä, haluamme aina ylittää asiakkaan odotukset myös asiakaspalvelun suhteen. Olemme läsnä ja varmistamme, että kaikki menee kuin pitääkin. Jos yllätyksiä ilmaantuu – kuten matkoilla joskus saattaa tapahtua – hoidamme tilanteen eikä asiakkaan tarvitse huolehtia mistään.

Golden SG Oy:n alla toimii myös englantilainen jalkapallokoulu Golden Goal Football Academy. Myös uusia juttuja on kehitteillä, kuten Global Junior Tourin järjestäminen nuorille talent-golfaajille Suomessa sekä uudenlainen elämyskonsepti: ulkomailla järjestettävä suomalainen jouluelämys, ”joulupukkimatkat”.  

 

Vastuullisuuden merkitys kasvaa

Toimimme vastuullisesti jo ennen pandemiaa, ja sen myötä vastuullisuus on toiminnassamme korostunut entisestään. Tulevaisuudessa vastuullisuus tulee olemaan entistä tärkeämpi tekijä matkailualalla ja jo nyt se on monille hyvän matkan edellytys.

Huomioimme kaikessa tekemisessämme ympäristön. Käytämme aina mahdollisuuksien mukaan kunkin kohdemaan paikallisia palveluita, jotka suosivat vastuullisia toimintatapoja sekä luontoa säästäviä elementtejä. Valitsemme sisustuksessa, somistuksessa, asiakaslahjoissa ja markkinointimateriaalissa kestäviä ja mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittavia materiaaleja ja suosimme hankinnoissa ympäristömerkittyjä tuotteita. Suosimme ekologisia hotelleja sekä niitä lentoyhtiöitä, jotka tekevät eniten työtä omien päästöjensä vähentämiseksi.

Maailmanlaajuisen pandemian myötä matkailu on muuttunut ja jatkaa muuttumistaan, eikä matkustaminen ole enää itsestäänselvyys. Uskomme, että matkailukohdetta valitessa turvallisuus ja rauha tulevat olemaan entistä tärkeämpiä tekijöitä. Matkanjärjestäjänä tämä tarkoittaa meille sitä, että myös terveysturvallisuus huomioidaan aina osana vastuullisuutta ja noudatamme tarkasti viranomaisten suosituksia.

arugula, seedlings, plant-762557.jpg
Vieritä ylös