Golden Sun luxury travel

Golden SG Oy:lla on pitkä historia: yritys on perustettu vuonna 1998. Kaikki alkoi aikanaan halusta järjestää ihmisille ainutkertaisia kokemuksia ja elämyksiä – onko mitään palkitsevampaa kuin nähdä toisten nauttivan olostaan? Aloitimme aikanaan pienimuotoisilla tapahtumilla ja matkoilla, ja pikku hiljaa toiminta alkoi kasvaa.

Alun perin Golden SG Oy ensisijaisesti golfmatkojen järjestäjä, ja golfmatkat kattavat edelleen suurimman osan liiketoiminnastamme. Toimintaympäristömme on kuitenkin vuosien varrella kasvanut ja laajentunut. Tänä päivänä järjestämme golfmatkojen lisäksi erilaisia elämysmatkoja, jotka vastaavat nykypäivän matkailijan tarpeita ja toiveita. Kaikissa matkoissamme yhdistyvät hiotut yksityiskohdat ja pieni ripaus luksusta.

Haluamme ylittää odotukset

Erotumme muista palveluntarjoajista ennen kaikkea räätälöinnin ja asiakaspalvelun avulla. Jokainen järjestämämme matka tai tapahtuma sovitetaan asiakkaan tarpeeseen jokaista yksityiskohtaa myöden. Koska motivaatiomme lähtee halusta luoda kokemuksia ja elämyksiä, haluamme aina ylittää asiakkaan odotukset myös asiakaspalvelun suhteen. Olemme läsnä ja varmistamme, että kaikki menee kuin pitääkin. Jos yllätyksiä ilmaantuu – kuten matkoilla joskus saattaa tapahtua – hoidamme tilanteen eikä asiakkaan tarvitse huolehtia mistään.

Golden SG Oy:n alla toimii myös englantilainen jalkapallokoulu Golden Goal Football Academy, joka keskittyy lasten ja nuorten pelaajakeskeiseen valmennukseen.  Kehitämme ja ideoimme koko ajan uusia tuulia, oli se sitten uudenlaisia matkapaketteja, tourin järjestäminen nuorille talent-golfaajille tai ennen näkemättömiä elämyskonsepteja.

 

Vastuullisuuden merkitys kasvaa

Vastuullisuus on monille hyvän matkan edellytys ja uskomme, että vastuullisuuden merkitys matkailualalla tulee entisestään kasvamaan.

Huomioimme kaikessa toiminnassamme ympäristön. Käytämme aina mahdollisuuksien mukaan kohdemaan paikallisia palveluita, jotka suosivat vastuullisia toimintatapoja sekä luontoa säästäviä elementtejä. Suosimme ekologisia hotelleja sekä niitä lentoyhtiöitä, jotka tekevät eniten työtä omien päästöjensä vähentämiseksi.

arugula, seedlings, plant-762557.jpg
Scroll to Top