PGA Pro Janne Martikainen

PGA Pro Janne Martikainen

Janne on timantinkova golfin ammattilainen, joka kuuluu Suomen kovimpaan ammattilaiskaartiin. Jannella on vankka tour-pelaajan tausta pelaten PGA Tournament pelaajana 14 vuotta. Pitkän kilpapelaajataustan lisäksi Janne on suorittanut suomalaisen golfopetuksen korkeimman tutkintotason, valmentajan ammattitutkinnon.

Vuonna 1989 hän päätyi kokeilemaan lajia kaverinsa kautta ja innostui lajista heti. Pari vuotta myöhemmin Janne alkoi kilpailemaan ja kilpaili golfin parissa yli 20 vuotta. Nykyään Janne pelaa pari opettavien ammattilaisten kilpailua vuodessa. Tähän mennessä Jannen opetusmatkat Golden Sunilla ovat suuntautuneet Espanjaan ja Portugaliin. Jannen opetusmatkoilla saat yksilöityjä vinkkejä niin harjoituksissa kuin kentälläkin, jotta tuloksesi paranisivat.

Jannen tavoitteena on saada oppilaat matkoilla oppimaan uusia asioita, jotta kotiin tuotavina olisi uusia oppeja, jotta harjoittelu ja pelaaminen sujuisi paremmin myös matkan jälkeen. Hän uskoo, että golfin salat ovat harjoittelussa, hän kannustaa oppilaitaan löytämään oivalluksia ja ratkaisuja omaan peliin harjoittelun kautta. Golfissa Jannea kiehtoo se, että lajissa pystyy aina kehittymään, teknisesti sekä pelistrategisesti. Hän tykkää edelleen, yli 30 vuoden jälkeen itsekin treenailla golfia väsymättä.

Janne on luotettava, rehellinen ja periksiantamaton. Jannen mukaan hänestä hyvän opettajan tekee se, että on hän oppinut itse paremmiltaan tärkeitä asioita golfista. Jannen opissa saat varmasti hiottua esimerkiksi omaa swingiäsi omasta tasostasi huolimatta. Jannen oma lempikenttä on Åminnen kartanon mailla olevan Nordcenterin Fream-kenttä.

TULOSSA OLEVAT MATKAT

Scroll to Top