PGA Pro Janne Martikainen

PGA Pro Janne Martikainen

Janne Martikainen on timantinkova golfin ammattilainen. Hän kuuluu Suomen kovimpaan ammattilaiskaartiin. Jannella on vankka tour-pelaajan tausta PGA Tournament pelaajana 14 vuotta. Pitkän kilpapelaajataustan lisäksi Janne on suorittanut suomalaisen golfopetuksen korkeimman tutkintotason, valmentajan ammattitutkinnon.

Vuonna 1989 hän päätyi kokeilemaan lajia kaverinsa kautta ja innostui lajista heti. Pari vuotta myöhemmin Janne alkoi kilpailemaan ja kilpaili golfin parissa yli 20 vuotta. Nykyään Janne pelaa muutamia opettavien ammattilaisten kilpailuja vuodessa. Tähän mennessä Jannen opetusmatkat Golden Sunilla ovat suuntautuneet Espanjaan ja Portugaliin. Jannen opetusmatkoilla saat tuloksia parantaaksesi yksilöityjä vinkkejä niin harjoituksissa kuin kentälläkin.

Jannen tavoitteena on saada oppilaat matkoilla oppimaan uusia asioita kotiin tuotavaksi. Oppien avulla harjoittelu ja pelaaminen mahdollistuvat paremmin myös matkan jälkeen. Janne uskoo, että golfin salat ovat harjoittelussa. Hän kannustaakin oppilaitaan löytämään oivalluksia ja ratkaisuja omaan peliinsä harjoittelun avulla. Janne on luotettava, rehellinen ja periksiantamaton. Jannen opissa saat varmasti hiottua vaikka omaa swingiäsi huolimatta tasostasi.

Jannen mukaan hänestä hyvän opettajan tekee se, että on hän oppinut itseään paremmilta kallisarvoisia asioita golfista.

TULOSSA OLEVAT MATKAT

Scroll to Top