Ikimuistoisia kokemuksia ja elämyksiä

Golden Sun Travel

Uniikkeja kohteita ympäri maailmaa yksilöllisellä palvelulla

Kaukana tavallisesta, kohteena koko maailma

Olemme hieman erilainen matkatoimisto, luomme elämyksiä arjen yläpuolella, juuri sinulle suunniteltuna. Intohimomme on luoda aurinkoisia kokemuksia ja elämyksiä, haluamme aina ylittää asiakkaan odotukset, myös asiakaspalvelun suhteen. Jokainen matka luodaan aina räätälöiden asiakkaan tarpeita ja toiveita silmällä pitäen. Olemme järjestäneet golfmatkoja ympäri maailmaa jo yli 20 vuoden ajan. Golfmatkojen lisäksi järjestämme yrityksille ja yksityisille ikimuistoisia elämyksiä, seikkailuja ja luksuslomia maailmalla ja kotimaassa. Sinun ei tarvitse huolehtia mistään, hoidamme aina kaiken puolestasi lentokenttäkuljetuksia ja majoituksia myöden ja puhelinpäivystyksemme auttaa sinua maailmalla ympäri vuorokauden.

Räätälöidyt golfmatkat maailmalle toiveittesi mukaan. Voit myös valita valmiin opetus- ja pelimatkan Suomen huippuopettajien vetämänä.

Yhdistä työ ja huvi. Rentoudu yhdessä työkavereiden kanssa golfkentällä tai kalastaen. Tarvittaessa matkalta järjestyy aikaa myös yrityksen asiaohjelmaan. 

Henkisen hyvinvoinnin joogaretriitti tai selviytymisseikkailu erämaassa, me rakennamme ainutlaatuiset kokemukset toiveidesi mukaan.  

Loma on onnellisuutta

Loma ja irtiotto arjesta arjesta ovat avaimet onnellisuuteen. Upeaa lomaa odottaessa arki rullaa kevyemmin ja loman jälkeen mieli on kirkas ja rentoutunut. Jokainen on parhaimmillaan omien intohimojensa ja harrastuksiensa parissa, toisille se on golf kaukomaiden kentillä tai kalastus Lapin erämaassa, toisille vaellus tai laskettelu Euroopan vuoristoissa. Meidän kauttamme onnistuvat nämä kaikki luksuskohteissa parhaalla asiakaspalvelulla. Meidän intohimomme on olla mukana luomassa sinulle ainutlaatuisia lomamuistoja, siinä me olemme parhaimmillamme. 

Räätälöimme unelmamatkasi

Toimintavuosiemme aikana meille on muodostunut mittava ja arvokas kontaktiverkosto, jonka haluamme tarjota asiakkaidemme käyttöön. Kontaktiverkostomme avulla kauttamme onnistuvat myös erikoisemmat toiveet, olipa se sitten mitä tahansa. Matkalla sinun ei tarvitse huolehtia mistään, sillä kaikki hoidetaan puolestasi aina lentokenttäkuljetuksista lähtien, tarvittaessa varaamme myös fine dining -illalliset, hieronnat, yksityisaltaat tai mitä tahansa lomaltasi haluat.

 Erotumme muista palveluntarjoajista ennen kaikkea räätälöinnin ja asiakaspalvelun avulla. Jokainen järjestämämme matka tai tapahtuma sovitetaan asiakkaan tarpeeseen jokaista yksityiskohtaa myöden. Koska motivaatiomme lähtee halusta luoda kokemuksia ja elämyksiä, haluamme aina ylittää asiakkaan odotukset myös asiakaspalvelun suhteen. Olemme läsnä ja varmistamme, että kaikki menee kuin pitääkin. Jos yllätyksiä ilmaantuu – kuten matkoilla joskus saattaa tapahtua – hoidamme tilanteen eikä asiakkaan tarvitse huolehtia mistään.

adventure, altitude, backpack-1850912.jpg
mountain climbing, 5 dragon peak, the chubu sangaku national park-2124113.jpg
bridge, river, rocks-192982.jpg
woman, paddle, kayak-1836601.jpg

Aurinkoiset syyt valita golden sun Travel

Aurinkoinen asiakaspalvelu

Asiakastyytyväisyys on meille ykkösasia

24h puhelinpäivystys mukana matkallasi

Räätälöidyt luksusmatkat ammattitaidolla

Laadukkaat aktiviteetit golfista retriittiin omilla oppailla

Ainutlaatuisia kohteita Suomessa ja maailmalla

Premiumluokan hotellit ja resortit

Autonvuokraukset, yksityiskuljetukset ja kaikki tarvittava valmiiksi hoidettuna

Laajat palvelut myös yrityksille

Scroll to Top