Skotlanti

Skotlanti on legendaarinen golfmaa, josta golf sai alkunsa. Maalla on siis yli 300-vuoden kokemus golfista, joka on kunnioitettavan paljon. Pelaaminen maailman arvostetuimmilla kentillä on kokemus, mikä ei jätä ketään kylmäksi. Skotlannin ainutlaatuinen luonto ja vaikuttava historia yhdistettynä golfaukseen on ikimuistoinen elämys, sen voimme luvata. Maan vahva ja värikäs historia kietoo sinut lumoihinsa ja kuiskii korvaasi uskomattomia tarinoita menneiltä ajoilta. Väkivahvat ja rohkeat miehet pukeutuneina kiltteihin, kivikehät keskellä vihreää luontoa, skottilaisen viskin vahva, mutta lempeä tuoksu sekä henkeäsalpaavan upea luonto, sitä on Skotlanti.

Skotlannin pääkaupunki Edinburgh on upea keskiaikainen linnakaupunki, joka jakautuu kahteen osaan: historiallisen Old Towniin, jossa sijaitsee kuuluisa Edinburghin linna ja eleganttiin New Towniin. Edinburgh lumoaa vierailijan vaikuttavalla historiallaan. Tänä päivänä Edinburgh on moderni kaupunki, joka tunnetaan kuuluisana yliopistokaupunkina, tulvillaan museoita, taidetta ja juhlia. Edinburghissa voi piipahtaa, mikäli aikasi antaa myöden, monet golfarit eivät kyllä lähde Golfin Mekasta St. Andrewsista sinne kerrankin päästyään.

Golfin alkuperästä on liikkeellä monenlaisia puheita, mutta varmana tietona voidaan pitää kuitenkin sitä, että golfia on ensimmäisen kerran pelattu St. Andrewsin vihreillä nurmikentillä 1400-luvun aikoihin. Lajista tuli hyvin nopeasti hyvin suosittu ja sitä se on edelleen tänäkin päivänä, St. Andrewsin ollessa golfin "kotimaata". Edinburgista on St. Andrewsiin noin tunnin ajomatka.

Kuva: Discover Clackmannanshire / Damian Shields

Hotellit

Kentät

Viikkopaketit

Kuvagalleria

No images found
Scroll to Top

Yhteyden-
otto

Skotlanti

Lähetä tästä yhteydenottopyyntö, olemme mahdollisimman pian yhteydessä.