Mauritius

Mauritius on Afrikan saarivaltio, jossa on paljon alueita lomailulle. Saari on pituudeltaan 65 km ja leveydeltään 45 km. Se on niin pieni, että halutessasi voit kiertää vaikka koko saaren ja kokea sen halutuimmat nähtävyydet sekä golfkentät.

Saaren itäpuoli on saaren viileämpi ja kuivempi puoli ja länsipuoli on Mauritiuksen kuumin, kostein ja tuulisin. Suurimmat sademäärät tulevat joulu-maaliskuussa, sateet ovat kuuroittaisia, joten myös sateiden aikana innokkaimpien golfareiden on mahdollista golfata. Saaren kaunein ranta, Ile aux Cerfs, sijaitsee saaren itäpuolella. Mauritiuksen keittiö on hyvinkin kansainvälinen, sillä Mauritiuksella ovat ajan saatossa sekoittuneet niin kreolien, kiinalaisten, intialaisten kuin muslimienkin taidot. Mieli avoimena voit löytää todellisia herkkuja.

Etelä-Mauritiuksessa sijaitseva Bel Ombre kutsuu nauttimaan saaren poikkeuksellisesta luonnosta ja sen monimuotoisuudesta, ainutlaatuisesta kulttuuriperinnöstä, historiasta sekä yhteisöstä, joka tarjoaa ikimuistoisia kohtaamisia. Saaren lounaisosassa sijaitseva Le Morne puolestaan tarjoaa upean valkean rannan sekä idyllisen rantaloman kaikki puitteet.

Järjestämme tietysti saarella myös erilaisia retkiä ja safareita sekä maalla että vedessä, mikäli haluat täydentää golflomaasi mauritiuslaisilla elämyksillä. Tutustu runsaisiin aktiviteetteihin golfaamisen lomassa, halusit sitten surffata, vuorikiipeillä, shoppailla, tutustua luontoon tai itseesi. Voit tehdä retken saaren pääkaupunkiin, tutustua suolan/teen tekoon tai näe Chamarellin seitsemän värin maa. World of Seashellissä voit myös ihastella kauniita simpukankuoria. Ystävällisiä ihmisiä löydät kaikkialta. Kysy lisää toimistostamme!

Hotellit

Kentät

Viikkopaketit

Kuvagalleria

No images found
Scroll to Top

Yhteyden-
otto

Mauritius

Lähetä tästä yhteydenottopyyntö, olemme mahdollisimman pian yhteydessä.