Costa Brava

Ominaispiirteet

Barcelonan ja Ranskan rajan välissä sijaitseva Costa Brava on golftarjontansa, maisemiensa ja maineikkaan katalonialaisen keittiönsä vuoksi yksi Euroopan kiinnostavimmista golfmatkakohteista. Täältä jylhältä rannikolta löytyvät Välimeren monet suositut rantalomakohteet, kuvaukselliset poukamat, keskiaikaiset ja muut omaleimaiset pikkukaupungit ja kalastajakylät. Kiinnostavien nähtävyyksien joukossa on mm. Salvador Dali -museo Figuerasissa.

Barcelona

Katalonian säkenöivän keskuksen, miljoonakaupunki Barcelonan nähtävyydet ovat myös käden ulottuvilla. Niistä unohtumattomia ovat Gaudín arkkitehtuuri, mm. aina vaan keskeneräinen Sagrada Familia -kirkko, goottilainen Katedraali sekä upeat Picasson ja Mirón taidemuseot sekä vuorokauden ympäri sykkivä kävelykatu ’La Rambla’. Kulinaristeille runsaasti ihmeteltävää tarjoaa Barcelonan kuulu kauppahalli.

Ehdottomasti vierailun arvoinen on myös 40 km Barcelonasta itään sijaitseva Katalonian Pyhä Vuori Montserrat. 

Golf ja majoitus

Costa Bravan 10 mainiosta golfkentästä löytyy monta Espanjan parhaimmistoon kuuluvaa, mainittakoon vaikka 36-reikäiset kokonaisuudet PGA Catalunya ja Emporda sekä Ranskan rajan tuntumassa sijaitseva Peralada.

Majoituskohteemme sijaitsevat PGA Catalunyan ja Empordan golfkenttien vieressä Costa Bravan sydämessä, rauhallisessa ympäristössä. Vaihtoehtoja löytyy paljon muitakin, esim. golfhotellit Peralada, Torremirona ja Platja de Palsissa sijaitseva La Costa. Matkaan on helposti yhdistettävissä myös muutaman päivän kaupunkiloma Barcelonassa.

Hotellit

Kentät

Viikkopaketit

Kuvagalleria

Scroll to Top

Yhteyden-
otto

Costa Brava

Lähetä tästä yhteydenottopyyntö, olemme mahdollisimman pian yhteydessä.