Costa Brava

Barcelonan pohjoispuolela sijaitseva La Costa on uniikki ja tyylikäs golfkohde. Barcelonan lentokentältä vain autoon, suunta kohti pohjoista ja reilun tunnin päästä olet perillä.

Costa Brava on tunnettu kauniista rannoistaan ja upeista pikku lomakohteistaan, jotka sijaitsevat rosoisten Välimeren rantojen kuvauksellisissa maisemissa. Costa Bravan alue on kehittynyt huomattavaksi turistikohteeksi vuosien saatossa, mutta monet idylliset pienet kaupungit ovat pitäneet omat yksilölliset piirteensä. La Costan kaupungin lähellä sijaitsee useita kauniita ja vierailemisen arvoisia pieniä, tunnelmallisia kaupunkeja, kuten muun muassa Pals, Sant Feliu de Boada ja Torroella de Montgri.

Costa Bravan upeissa maisemissa pääsee nauttimaan myös golfista vaihtelevan erilaisilla golfkentillä, jotka ovat noin 15 minuutin ajomatkan päässä hotelliltamme. Alueella on myös monia muita aktiviteettimahdollisuuksia, joten puuhaa löytyy taatusti golfaamisen lisäksi. Suosittelemme muun muassa vierailua idyllisessä pikkukaupungissa Gironassa ja pääkaupunkissa Barcelonassa, joka on kaunis ja arkkitehtonisesti mielenkiintoinen. Katalonian ruokakulttuuri viineineen on maailmankuulua. Kulinarismin näyteikkunana toimii ravintoloiden lisäksi Barcelonan kauppahalli, joka kuuluu ruoanystävän pakollisiin tutustumiskohteisiin. Salvador Dali -museo Figueresissa on myös mielenkiintoinen retkikohde.

Hotellit

Kentät

Viikkopaketit

Kuvagalleria

No images found
Scroll to Top

Yhteyden-
otto

Costa Brava

Lähetä tästä yhteydenottopyyntö, olemme mahdollisimman pian yhteydessä.