Maitta Kotaniemi

Maitta Kotaniemi

Maitta Kotaniemen valoisuus, iloisuus ja lämmin suhtautuminen ihmisiin saavat ihmiset viihtymään. Hän kokee olevansa onnekas ja elävänsä merkityksellistä elämää, koska hänellä on mahdollisuus eri ammattien kautta kohdata ihmisiä. Pitkän linjan koulutus mm. pedagogina on luonut Maitalle taidon puhua asioista selkokielellä niin, että ne ovat yksinkertaisia ja ymmärrettäviä. Maitalla on taito hahmottaa asiat kokonaisina ja ohjata asiakasta löytämään ajankohtaisia ratkaisuja erilaisiin tilanteisiin.

Maitta on kiinnostunut golfista ja yleensäkin kaikesta liittyen oppimiseen, kehittymiseen ja hyvinvoinnin lisäämiseen. Maitta on aloittanut golfin pelaamisen vuonna 2000. Hän innostui niin suuresti golfista, että jätti virkansa yliopistolla sekä kaupungilla ja alkoi vetämään golfmatkoja. Tämän myötä syttyi myös halu auttaa ja tukea asiakkaita golfin parissa, joten Maitta hakeutui golfopettajakoulutukseen, josta hän valmistui vuonna 2009. 

Maitan matkat ovat pelimatkoja, joilla halutessaan saa olla mukana pelipäivinä toteutettavissa opetussessioissa. Sessioissa käydään läpi golfin saloja eri teemoittain. Maitta myös pelaa asiakkaidensa kanssa, jolloin on mahdollista selvittää pelin lomassa ilmaantuvia haasteita, oli se sitten mailavalintoihin liittyviä ratkaisuja, pelisuunnittelua tai mielenhallintaa. Maitta omaa laajan ammattitaidon golfin lisäksi matkailun ammattilaisena, terapeuttina, opettajakouluttajana ja hiihdonopettajana. Maitan matkoilla saat mukaasi yhdessä olemisen ammattilaisen, joka kohtaa sinut juuri sellaisena kuin olet.

Tervetuloa mukaan!

Maitan mielestä lajin rikkaus on pelillisesti itsensä johtamisessa sekä kollektiivisesti huikeissa mahdollisuuksissa olla vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa.

TULOSSA OLEVAT MATKAT

Scroll to Top