Joogamatkat

Joogamatka katkaisee arjen

Lähde joogamatkalle. Silloin ei tarvitse yrittää sovittaa sinulle tärkeää harrastusta arjen kiireiden keskelle. Sen sijaan nyt on aivan toisella lailla aikaa itselle ja omalle harrastukselle ja muullekin vapaa-ajalle – vaikka retkille, uimiselle, hyvin syömiselle. Hyvän vetäjän hoteissa ja samanhenkisten ryhmässä lomamatka tuntuu tavallistakin paremmalta. Nappaa kiinni seuraavaan joogamatkaamme ja varmista itsellesi kehoa ja mieltä hoitava tauko arjen kiireisiin.

Jätä yhteystietosi ja saat tiedon seuraavasta joogamatkastamme ensimmäisten joukossa.


Joogamatkojemme vetäjä on Porin Hyvinvointicenterin yrittäjä Mirja Lamberg, koulutettu joogaohjaaja ja -opettaja.

Yksityinen joogasali Poriin? Oletko ihan kahjo, kysyttiin silloisella työpaikallani vuonna 2005. Kuittailu loppui lyhyeen ja Hyvinvointicenter on nyt vireä 20 hengen yrittäjäyhteisö, joka tarjoaa 50 eri hoitomuotoa.

Haluan pitää kehittyneen Hyvinvointicenterin edelleen rentona ja miellyttävänä paikkana. Meidän olohuoneeseemme saa jäädä istuskelemaan ja juttelemaan tunnin jälkeen. Moni kehuukin, että tämähän on kuin kotiinsa tulisi.

Nykyään joogaaminen on minulle elämäntapa ja toimii maadoittajana joskus melkoisen hektisessäkin arjessa. Olen monesti miettinyt, missähän sitä olisikaan, jos en olisi joogaa löytänyt. Rakastan työtäni, eivätkä pitkätkään päivät ja viikot tunnu rasittavilta.

Jatkuva opiskelu sopii myös minulle, olen suorittanut lukuisan määrä erilaisia koulutuksia viime vuosiin asti, mm:

  • Hyvinvointineuvoja vuonna 2017
  • Yrittäjän ammattitutkinto vuonna 2018
  • Muistijoogaohjaaja 2019
  • Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto 2021

Mirja Lamberg
Johtaja, jooganopettaja SJL, Hyvinvointineuvoja
p. 044 256 3494
mirja.lamberg(at)hyvinvointicenter.fi

“Hidasta vauhtia ja nauti elämästä. Liian kovassa vauhdissa et huomaa maisemaa ja ennen kaikkea menetät tajun siitä, minne olet menossa ja miksi.”
J. Cameron

 

Hinnat

Hinta

Muita matkoja

Scroll to Top

Yhteyden-
otto

Joogamatkat

Lähetä tästä yhteydenottopyyntö, olemme mahdollisimman pian yhteydessä.