Costa Dorada

Kullanhohdetta ja muuta nähtävää

Costa Dorada on Barcelonasta etelään suuntautuva 200 km pitkä Välimeren rannikkokaistale. Nimensä se on saanut sekä rantahiekan kultaisesta väristä että myös ilman kullanhohteesta. Rannat ovat yleensä hienohiekkaisia ja loivasti syveneviä.

Täältä Katalonian rannikolta löydät paljon mielenkiintoista nähtävää: mm. pieniä kyliä ja luostareita sekä maakunnan historiallisen pääkaupungin Tarragonan, eivätkä Barcelonankaan upeat nähtävyydet ole kuin reilun 100 km etäisyydellä majoituskohteista.  Euroopan toiseksi suurin huvipuisto Port Aventura show-esityksineen, seikkailureitteineen ja vesiputouksineen sijaitsee aivan lähellä majoituksia.

Majoitus ja golf

Majoituskohteemme Sol Port Cambrils -hotelli sijaitsee Tarragonasta hieman länteen olevassa Cambrilsissa, pienessä satamakaupungissa, missä vielä löytää alkuperäisen espanjalaistunnelman tapas-baareineen ja putiikkeineen. Uudessa hienossa venesatamassa voi vielä nähdä kalastajien huutokauppaavan vanhaan tapaan saaliinsa.

Käytämme tarvittaessa muitakin 4–5 tähden hotelleja Cambrilsissa, Saloussa ja Tarragonassa. Matkaan on helposti yhdistettävissä myös muutaman päivän kaupunkiloma Barcelonassa.

Alueen tasokkaimmat golfkentät ovat Infinitum Lakes, Infinitum Hills, Bonmont ja Costa Daurada.

Hotellit

Kentät

Viikkopaketit

Kuvagalleria

No images found
Scroll to Top

Yhteyden-
otto

Costa Dorada

Lähetä tästä yhteydenottopyyntö, olemme mahdollisimman pian yhteydessä.